Happamia sanoi kettu pihlajanmarjoista

Hallitusohjelmaa sorvattiin 20-luvulla Helsingin Yliopiston konsistorissa. Nyt sen tekevät muutamat politiikan huipulla istuvat ammattipoliitikot, jotka ovat nuoresta kasvatetut tehtäväänsä. Perussuomalaisissa on paljon “tavallisia kansalaisia”, mutta jaksavatko nyt valitut edustajat kiinnostaa äänestäjiä enää neljän vuoden kuluttua, kun suuret lupaukset eivät ole toteutuneet?
Politiikan tutkijoille olisi mielenkiintoista selvittää, miten kansanedustajiksi valittujen henkilöiden tausta ja ammatit ovat vaihtuneet sadan vuoden tai edes muutaman kymmenen viimevuoden aikana.Kansanedustajan palkka ei ainakaan houkuttele pitkään työelämässä toiminutta henkilöä. Poliitikoksi haluavalla työelämän kasvatilla tulee olla jokin missio, mutta senkin toteutuminen on epävarmaa. On hyväksyttävä se, että politiikka on ammatti, johon kasvetaan nuoresta pitäen.
Anna palautetta.
Sirpa

This entry was posted in Oma blogi. Bookmark the permalink.

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>