Putosin eduskunnasta

Olen työskennellyt eduskunnassa kokoomuksen kansanedustajana vuodesta 2003 eli 8 vuotta. Eilisissä vaaleissa äänimääräni ei riittänyt likimainkaan edes varasijaan. Kokoomus sai Helsingistä 4 entistä kansanedustajaa ja kaksi uutta. Toivotan kaikille parhainta onnea! Uskon, että jos Laura Räty pääsee eduskuntaan, tulee hän olemaan erinomainen kansanedustaja ja terveydenhuollon ja sosiaalitoimen osaaja.

Onnittelen kokoomusta loistavasta vaalituloksesta. Kokoomus on nyt ensimmäistä kertaa historiansa aikana tullut vaaleissa Suomen suurimmaksi eduskuntapuolueeksi. Jyrki Katainen on erinomainen puheenjohtaja, mutta hänellä tulee olemaan vertahyytävän vaikea tehtävä sovitella yhteen perussuomalaisten ja kokoomuksen intressit. Olen istunut perussuomalaisten kanssa samoissa paneeleissa ja he ovat julkisesti luvanneet kansalaisille palauttaa Suomen markan, viedä EU-avustukset britannialta, olla hyväksymättä Portugalin lainapakettia ja parantaa terveydenhuoltoa, koska se on heidän mielestään erinomaisen huonoa. He sanovat myöskin, että erikoissairaanhoidon tulee olla valtion maksamaa. Nämä utopistiset toiveet pitää sovittaa yhteen järkevän kokoomuspolitiikan kanssa. Onneksi on käytettävissä SDP, jossa on hyviä kansanedustajia, kuten Helsingin Erkki Tuomioja,  Eero Heinäluoma ja Rakel Hiltunen. Uskon, että he saavat järkeä perussuomalaisten päähän.

Jatkan työtäni Helsingin kaupunginvaltuustossa ja hallituksessa. Minulla on myös luottamustehtäviä. Tulen hoitamaan Seppoa, Rölliä ja Roopea sekä lapsenlapsiani. Aikaisemmin ajattelin perustavani yrityksen, mutta Seppo ei sitä hyväksy. Aikanaan nähdään.

Laastareita jaettiin 8000 kappaletta ja kaikki mahdollinen vaalityö tehtiin. Kiitos kaikille äänestäjilleni. Kiitos mainiolle tukiryhmälleni, joka on tehnyt työtä pyyteettömästi minun ja kokoomuksen hyväksi. Tällä kertaa emme saavuttaneet toivottua tulosta. Kiitos pojalleni Petri Seljavaaralle, joka teki kaikki mainokset, ja huolehti jopa niiden pystytyksestä ja poisrepimisestä.

Pitäkää yhteyttä.

Sirpa

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>