Vaalitaistelu on kivaa!

Kokoomuksen vaalimökki avattiin Kolmen sepän aukiolla lauantaina 2.4. “Mökki” on lasiseinäinen villa, jossa on kahvitarjoilu. Kannattaa käydä tutustumassa.

Aprillipäivänä 1.4 järjestimme vaalitilaisuuden Cafe Fasterissa Itäkeskuksessa yhdessä kansanedusta Rakel Hiltusen (SDP) kanssa. Juontajana oli Heikki Järvinen Laajasalosta. Puolustimme molemmat Helsinkiä. Demarit eivät halua korottaa eläkeiän alarajaa, mutta itse korottaisin ainakin ylärajaa 68:sta 70 vuoteen. Senioriliiton puheenjohtaja Jouni Mykkänen on sitä mieltä, että eläkeiän ylärajaa ei tarvita ollenkaan. 2005 eläkelakien mukaan 63-68 –ikävuoden välillä meillä on superkarttuma, joka merkitsee 4 % eläkkeen nousua jokaiselle vuodelle, jonka jaksamme olla töissä 63 ikävuoden jälkeen. Superkarttuma tai veronkevennys voisi jatkua myös tämän jälkeen?

Sunnuntaina 3.4 kaupunginvaltuutettu ja Pakila-seuran puheenjohtaja Matti Enroth järjesti vaalipaneelin Pakilan VPK-talolla. Läsnä oli 11 Kokoomuksen kansanedustajaehdokasta Helsingistä. Sali oli täynnä väkeä ja tunnelma oli hyvin innostunut ja kepeä. Parhaana esiintyjänä pidin ministeri, kananedustaja, entinen puheenjohtaja Pertti Salolaista. Helsingillä on loistavat kansanedustajaehdokkaat.

Lauantaina 2.4 ja sunnuntaina 3.4 seisoimme jäävedessä Lauttasaaren ostarissa, Aurinkolahdessa ja Hakaniemessä. Ihmiset olivat hyvin innokkaita ja kyselivät monista asioista ja pyysivät vaalilupauksia. Opiskelijat haluaisivat opintorahan sitomista indeksiin. Tämän voi melko varmasti luvata ensi vuodesta lähtien, koska siihen on puolueissa yksimielinen kannatus.

Alkava viikko jatkuu kiihkeänä ja lauantaina 9.4 on todellinen superesiintymispäivä.

Ennakkoäänestys alkaa 6.4. Muistakaa äänestää!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>