Tervetuloa blogit!

Sirpan blogi löytyy osoiteesta www.sirpa-asko-seljavaara.net/blog.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Tervetuloa blogit!

  1. Lilja Kivimäki says:

    Onpa hyvä, että Sirpa Asko-Seljavaara selitti tämän verotuksen todellisuuden tarkemmin. Hyvä, että ihan pienituloisten ei tarvi maksaa veroja ollenkaan. Mutta eläminen on kallista vähän isompituloisillekin Suomessa. Mitä sille voitaisiin tehdä? Miksi juuri nyt vielä lama-ajan jälkiaikoja eläessämme piti Helsingissäkin muuttaa entistä käytäntöä, missä Energialaitoksemme tuloutti Helsingille kipeästi tarvitsemiamme rahoja. Voisimme vielä hyvin jatkaa hiilivoimalan käyttöä, koska hiilen tehokkaasta käytöstä on saatu kansainvälinen palkintokin. Eihän pienen Suomen tarvi joka asiassa olla mallimaa, varsinkin kun tämä hyöty on vain pisara meressä. Myöskään tässä vaiheessa ei millään voida korvata riittävästi ydinenergian käyttöä. Sen loppu tulee kyllä aikanaan kuitenkin, kun uraani loppuu ja pystymme mm. aurinkoenergiaakin käyttämään paremmin. On hyvä, että Suomessa on turvallista asua jopa atomivoimaloiden lähellä.

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>